Even voorstellen: Clemens Venderbosch

Even voorstellen: Clemens Venderbosch

29 augustus 2023 door NVBK Secretariaat

De NVBK heet Clemens Venderbosch van harte welkom als nieuw lid! Hij stelt zich graag even aan je voor.

"Mijn naam is Clemens Venderbosch en ik ben mijn loopbaan begonnen bij een wat kleiner bouwbedrijf en kwam daar met alle facetten van de bouw in aanraking. Mijn grootste interesse ging echter uit richting de prijsvorming, vandaar dat ik de overstap gemaakt heb naar WBC Aannemingsbedrijf, eerst als calculator, daarna als hoofd calculatie.

Ik had altijd al interesse in de basisopleiding bouwkostendeskundige, toen nog gegeven in Den Haag. Ik vond de reisafstand echter te groot. In 2002 startte deze opleiding voor het eerst op de HAN in Arnhem, deze heb ik toen meteen opgepakt. Tussendoor heb ik nog drie jaar bij Van Wijnen als kostendeskundige gewerkt, sinds 2019 echter weer op het oude nest.

In mijn dagelijks werk houd ik mij vooral bezig met het maken van elementenramingen. Mijn mooiste werk tot nu toe is het Louwman Automobiel Museum te Den Haag."

Waarom ben je lid geworden van de NVBK?
"De NVBK is voor mij geen onbekende, ik ben in het verleden al eens lid geweest. In de crisisjaren is het lidmaatschap echter geschrapt. Ik merk nu dat ik graag weer wat wil sparren met vakgenoten en zie dus uit naar de toekomstige bijeenkomsten."

Privé
"Ik ben 61 jaar oud en woon met mijn vouw Monique in Lichtenvoorde. Wij hebben drie zonen die allen een technische studie volgen aan de TU van Eindhoven en Delft.
In mijn jonge jaren heb ik lang getwijfeld tussen een loopbaan in de techniek of muziek. Uiteindelijk is het toch de techniek geworden. Muziek maken is voor mij, naast mountainbiken, nog altijd een passie."


PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten