Inschrijving Dag van de Bouwkostendeskundige geopend! Doe kennis en inspiratie op en meld je aan!

Inschrijving Dag van de Bouwkostendeskundige geopend! Doe kennis en inspiratie op en meld je aan!

14 september 2023 door NVBK Secretariaat

Op donderdag 2 november 2023 is het al weer de tiende keer dat de NVBK de Dag van de Bouwkostendeskundige (DvdB) organiseert! Een middag vol kennis en inspiratie voor en door onze leden!

  • Op een mooie locatie: de Performance Factory in Enschede, een talentenfabriek en dé plek voor industriële circulaire woningbouw passend bij ons fantastische mooie vakgebied!

  • Met de inspirerende presentatie 'De kracht van samenwerking' van Stichting Pioneering die tot doel heeft versnelling en verduurzaming in de bebouwde omgeving van Oost-Nederland te realiseren.

  • Met de interactieve sessie 'BIM voor de kostendeskundige' om te komen tot een gemeenschappelijke standpunt van de kostendeskundigen over Building Information Modelling (BIM). 

  • Met een presentatie over een bijzonder bouwproject op het gebied van industriële circulaire woningbouw, gevolgd door een rondleiding op het terrein van de Performance Factory.

  • De NVBK bestaat dit jaar 45 jaar! En wie jarig is trakteert! Ieder lid mag daarom kosteloos een introducé meenemen naar de DvdB!


Kom ook naar deze Dag van de Bouwkostendeskundige en laat je inspireren!

>> Bekijk het complete programma
>> Meer informatie


Alle verschenen nieuwsberichten over de Dag van de Bouwkostendeskundige op 2 november vind je op deze pagina in de kennisbank.

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten