Even voorstellen: Andre Kieboom

Even voorstellen: Andre Kieboom

6 oktober 2023 door NVBK Secretariaat

De NVBK heet Andre Kieboom van harte welkom als nieuw lid! Hij stelt zich graag even aan je voor.

"Mijn naam is Andre Kieboom. Ik ben eigenaar van ACH Bouw en management, een calculatieburo dat zich bezighoudt met het maken van calculaties, ramingen en bouwkostenadvies in zowel de utiliteitsbouw als de woningbouw. Daarnaast ben ik enige jaren werkzaam geweest in het onderwijs als docent HBO Bouwkunde en docent Commerciële bedrijfsvoering bij aannemersopleiding KOB."

Waarom ben je lid geworden van de NVBK?
"De reden dat ik mezelf heb aangemeld bij de NVBK is om in contact te komen met gelijkgestemden en mijn expertise te delen met andere leden. Graag zou ik een samenwerking aangaan met andere kostendeskundigen om nog beter aan de vraag van de opdrachtgevers te kunnen voldoen. Verder hoop ik met mijn lidmaatschap mijn netwerk uit te breiden en me verder te profileren als bouwkostendeskundige."

Privé
"Ik ben 59 jaar, geboren in IJmuiden (gemeente Velsen) en woon in Oosterhout (NB). Ik ben getrouwd en heb een dochter. Mijn grote passie is muziek en dan vooral het luisteren naar langspeelplaten."

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten