Even voorstellen: Arjan Strokap

Even voorstellen: Arjan Strokap

10 oktober 2023 door NVBK Secretariaat

De NVBK heet Arjan Strokap van harte welkom als nieuw lid! Hij stelt zich graag even aan je voor.

"Ik ben Arjan Strokap (53 jaar) en werk bij Akor in Rijssen. In de bouw ben ik begonnen als metselaar en na 13 jaar heb ik de overstap gemaakt naar een kantoorfunctie. Eerst heb ik een jaar als werkvoorbereider gewerkt, waarna ik in 2000 bij toeval in het calculatievak ben terechtgekomen. Inmiddels werk ik al ruim 20 jaar met plezier als calculator. In 2023 heb ik de opleiding tot Bouwkostendeskundige succesvol afgerond."

Waarom ben je lid geworden van de NVBK?
"Naast mijn werk als calculator ben ik voor mijn collega’s de vraagbaak voor de softwarepakketten IBIS calculeren voor de bouw, Bluebeam Revu en Solibri. Met name Solibri geeft nog wel de nodige uitdagingen binnen het kostenvak en daarom zou ik graag hierover met de leden van de NVBK ervaringen willen opdoen en van gedachten willen wisselen. 
Het lidmaatschap is mij aangeboden door de NVBK in samenwerking met Vitruvius Opleidingen. Graag maak ik van het komende jaar gebruik om te ontdekken welke kansen en voordelen het lidmaatschap mij biedt."

Privé
"Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen; een dochter en een zoon. Samen met mijn vrouw en zoon woon ik Rijssen, onze dochter woont inmiddels op haarzelf. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met ict (programmeren van webapplicaties), ga ik graag naar het theater of een hapje eten in een goed restaurant."

 

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten