NVBK/Dace netwerkbijeenkomst - 7 maart 2024 - Boeiende sprekers van gerenommeerde bedrijven geven hun visie op levensduurkosten. Kom jij ook?

NVBK/Dace netwerkbijeenkomst - 7 maart 2024 - Boeiende sprekers van gerenommeerde bedrijven geven hun visie op levensduurkosten. Kom jij ook?

16 februari 2024 door NVBK Secretariaat

Tijdens de NVBK/Dace netwerkbijeenkomst op 7 maart delen boeiende sprekers van gerenommeerde bedrijven hun visie op levensduurkosten. Benieuwd? Je bent van harte welkom!

Naast de uitleg van leden van SIG HCB over het berekenen van de levensduurkosten volgens een stappenplan, komt in de tweede presentatie door Jim Teunizen (Alba Concepts) ook het meten en waarderen van CO2-, milieu- en circulariteitsimpact in de businesscase uitgebreid aan bod.

In de derde presentatie gaat Stichting Dutch Green Building Council (DGBC) - die zich inzet om de gebouwde omgeving in hoog tempo toekomstbestendig te maken - in op CO2-reductie, circulariteit, klimaatadaptatie en gezondheid.

Tip: Deze bijeenkomst is zeker ook interessant voor andere sectoren dan de bouwsector omdat er onder meer aandacht is voor innovaties en nieuwe economie.

Interessant? Meld je vandaag nog aan

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten