Boek 'Levensduurkosten – Slim investeren, lang profiteren' gepresenteerd en nu te downloaden

Boek 'Levensduurkosten – Slim investeren, lang profiteren' gepresenteerd en nu te downloaden

8 maart 2024 door NVBK Secretariaat

Op 7 maart 2024 presenteerde de werkgroep Levensduurkosten het boek 'Levensduurkosten – Slim investeren, lang profiteren'. 

Dat gebeurde tijdens de DACE/NVBK contactbijeenkomst: ‘Levensduurkosten, als je echt wilt weten hoe het zit!’, waar boeiende sprekers van gerenommeerde bedrijven hun visie gaven op levensduurkosten.

In het (digitale) boek 'Levensduurkosten – Slim investeren, lang profiteren' deelt de werkgroep niet alleen hun methodiek om levensduurkosten te berekenen, maar geven ze je ook een praktisch stappenplan inclusief voorbeeld. Het boek bundelt alle artikelen van de werkgroep die zijn gepubliceerd tussen 2020 en 2023. Alle artikelen in dit boek zijn geactualiseerd naar de huidige situatie. De werkgroep wil de lezers erop wijzen dat de ontwikkelingen doorgaan en onderhevig zijn aan verandering.

Dit boek is tot stand gekomen met bijdragen van de volgende deskundigen en organisaties:
Erik Weldring, Rijksvastgoedbedrijf; Bernd Karstenberg, Life Cycle Vision; Frank Michielen, AT Osborne; Djordy van Laar; Marc Hengstmangers, IGG Bouweconomie; Gerard van Dijk, Brink; Nederlandse Vereniging voor Bouwkostendeskundigen (NVBK); DACE cost and value.


>> Download hier het boek 'Levensduurkosten – Slim investeren, lang profiteren' 

Omslag boek Levensduurkosten – Slim investeren, lang profiteren

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten