Even voorstellen: Rutger ter Hofte

Even voorstellen: Rutger ter Hofte

21 maart 2024 door NVBK Secretariaat

De NVBK heet Rutger ter Hofte van harte welkom als nieuw lid! Hij stelt zich graag even aan je voor.

Rutger (42): "Via het initiatief “jijgaathetmaken.nl” en het Overijssels vakmanschap ben ik als zij-instromer in de bouwwereld terechtgekomen. Om een goede basis te krijgen, heb ik in 2023 de opleiding Techniek B&U (KOB) en Junior bouw kosten adviseur (BAZ) gevolgd en behaald. Inmiddels werk ik 1,5 jaar bij Arcade Bouw Consult aan diverse projecten, wat het werk leuk en uitdagend maakt."

Waarom ben je lid geworden van de NVBK?
"Het lidmaatschap is mij aangeboden door de NVBK in samenwerking met BAZ opleidingen. Graag ontdek ik komend jaar de kansen en voordelen die het lidmaatschap mij bied. De NVBK is een vereniging met heel veel kennis en kunde waar ik veel van kan leren. Vooral BIM i.c.m. het calculeren lijkt mij zeer interessant."

Privé
"Ik ben getrouwd en vader van een zoontje van drie. Samen met mijn vrouw en zoontje wonen wij in Hengelo (ov). In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met mijn bedrijfje Bbq drukwerk (www.bbqdrukwerk.nl) dat wandborden voor de buitenkeuken ontwerpt. Mijn hooby’s zijn BBQ’en, klussen, reizen, skiën, motorrijden en kamperen.

 

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten