Interessant projectbezoek RDC Amsterdam: een foto-impressie

Interessant projectbezoek RDC Amsterdam: een foto-impressie

26 april 2024 door NVBK Secretariaat

Na de ALV op 25 april kregen de NVBK-leden een kijkje in de keuken (presentatie en rondleiding) van een bijzonder project in Amsterdam: het nieuwe Research en Diagnostiek Centrum (RDC). Een foto-impressie van dit interessante projectbezoek.

Over het project
Een belangrijke functie van het VUmc is het doen van onderzoek. Mede door de alliantie tussen de twee Amsterdamse universitair medisch centra is op de locatie van het VUmc de behoefte aan laboratoriumruimte gegroeid. MedicomZes realiseert hier voor Amsterdam UMC (locatie VuMC) een nieuw Research en Diagnostiek Centrum (RDC). Het RDC biedt ruimte aan de beweging van oncologische- en neurowetenschappelijke onderzoeksgroepen naar het VUmc.

Het ontwerp van het RDC is tot en met bestek uitgewerkt door atelier PRO, RHDHV en Zonneveld. AT Osborne is vanaf het begin betrokken geweest voor het opstellen van het technisch PvE, de invulling van het projectmanagement en de EU aanbestedingen van de ontwerpende partijen, labinrichting en uitvoerende partijen.

Een foto-impressie

Presentatie bouwkeet alv 25 april

Projectbezoek RDC_1 IMG-20240429-WA0000
IMG-20240429-WA0003  IMG-20240429-WA0002
IMG-20240429-WA0005

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten