Nieuwe aanwas in ons vakgebied! Uitnodiging presentatie en verdediging scripties studenten Kostendeskundige Bouw

Nieuwe aanwas in ons vakgebied! Uitnodiging presentatie en verdediging scripties studenten Kostendeskundige Bouw

25 juni 2024 door NVBK Secretariaat

De cursisten van de opleiding Kostendeskundige Bouw van Vitruvius Opleidingen, editie 2023 staan op het punt om af te studeren! Op donderdag 4 en vrijdag 5 juli 2024, presenteren en verdedigen negen kandidaten hun scriptie. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Het examen vindt plaats in Zalencentrum Blauw (Amerikastraat 3, ’s-Hertogenbosch. Negen kandidaten presenteren en verdedigen, verspreid over twee dagen hun scriptie. Ieder examen duurt (inclusief beoordeling en terugkoppeling) 1 uur. U kunt per onderwerp instromen. Check hier het programma (datum en tijden) en de onderwerpen van de scripties.

Nadere inlichtingen hieromtrent en/of aanmelding bij Liesbeth Hunter, secretariaat@vitruviusopleidingen.nl of 073 2200064.


PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten