1. Home

Geslaagd webinar 'Groninger Maatregelen Catalogus'

door NVBK Secretariaat op 05-03-2021

Op donderdag 4 maart 2021 vond het NVBK webinar 'Groninger Maatregelen Catalogus (GMC)' plaats. Wij kijken terug op een geslaagd webinar!

Met dank aan Tijmen van Steenis adviseur bedrijfsvoering bij Nationaal Coördinator Groningen. Hij gaf tijdens dit webinar een toelichting op het gebruik van de de Groninger Maatregelencatalogus (GMC). Die is onmisbaar bij een adequate aanpak van de bouwkundige versterkingsopgave in Groningen. In deze catalogus staan versterkingsmaatregelen die op een uniforme wijze en op een kwalitatief hoog niveau zijn uitgewerkt.

Er komen nog meer interessante webinars aan! Houd onze website (agenda) en ook onze LinkedIn-pagina in de gaten!


Terug naar het nieuws overzicht

Vacatures


 
 
zoekt een
Adviseur Bouwkosten
 
 

 

 

NVBK op Twitter

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied