1. Home

Webinar over aanbestedingsrecht en bouwkosten terugkijken?

door NVBK Secretariaat op 06-07-2021

Op 24 juni vond het webinar 'Aanbestedingsrecht en bouwkosten' plaats. In dit webinar ging mr. Joost Haest, advocaat bouw- en aanbestedingsrecht bij Severijn Hulshof advocaten, met vele praktijkvoorbeelden en rechtspraak in op onderwerpen als prijsduiken / abnormaal lage inschrijvingen, te lage ramingen van de aanbestedende dienst, gehanteerde plafondbedragen, voorgeschreven prijzen per eenheid en de verplichte onderbouwing van prijzen per eenheid. Ook stond hij stil bij de meest voorkomende aanbestedingsklachten. Het was een zeer interessante middag!

Heb je het webinar gemist? Dan kun je deze nog eens op je gemak terugkijken.
Ook de presentatie van deze middag is beschikbaar en te downloaden.


Terug naar het nieuws overzicht

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied