1. Home

Een geslaagde Dag van de Bouwkostendeskundige

door NVBK Secretariaat op 06-11-2020

Het was een geslaagde Dag van de Bouwkostendeskundige, over het thema aardbevingsproblematiek! Dit keer geheel online en dus coronaproof!

Ruim 40 deelnemers (van de 50 aanmeldingen) hadden ingelogd en deden mee. Zij volgden de presentaties van sprekers Henk Kieft (KAW), Menno Hartsema (Bouwscoop) en Robby Gittens (Arcadis). Centraal stond 'Batch 1588' en hoe het proces en de kosten in beeld zijn gebracht die hebben geleid tot een convenant met een prijslijst waarmee het budget is verdeeld en de subsidieaanvragen voor de eigenaren zijn bepaald. 

Een interessante middag!

De presentatie van Menno Hartsema en Henk Kieft nog eens bekijken? Dat kan hier.

Het webinar gemist of nog eens terug kijken? Dat kan:
- webinar deel 1: Menno Hartsema en Henk Kieft
- webinar deel 2: Robby Gittens


Terug naar het nieuws overzicht

Vacatures

zoekt een
Kostendeskundige met ambitie

 
zoekt een
Cost & data Consultant

 
zoekt een
Adviseur Bouwkosten
 
 

 

 

NVBK op Twitter

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied