1. Home

Doe je mee aan het wereldwijde onderzoek naar de ontwikkeling van onze sector?

door NVBK Secretariaat op 09-10-2020

Als NVBK zijn we lid van de CEEC (www.ceecorg.eu). Een soort ‘Europese NVBK’ waarbij de verschillende landelijke verenigingen zijn aangesloten.

Vanuit CEEC wordt er samen met RICS een wereldwijd marktonderzoek gehouden naar de ontwikkeling van de sector. Er wordt onderzocht hoe de markt zich ontwikkelt voor bouw en infra.

Dit onderzoek wordt gedaan onder alle leden van de RICS en een deel van de CEEC.

Wij willen je vragen om deel te nemen aan dit onderzoek, het duurt slechts enkele minuten. De resultaten van het onderzoek ontvang je zodra deze gereed zijn. Het wordt een internationaal rapport met daarin ook een nationaal deel met informatie over de marktontwikkelingen in Nederland.

KLIK HIER om deel te nemen aan dit onderzoek.
 

Meer informatie over het marktonderzoek en voorgaande edities kun je vinden via deze link.  


Terug naar het nieuws overzicht

Vacatures


 
 
zoekt een
Adviseur Bouwkosten
 
 

 

 

NVBK op Twitter

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied