1. Home

Twee functies vacant in bestuur NVBK: stel jezelf kandidaat!

door NVBK Secretariaat op 10-12-2020

In het voorjaar van 2021 verlopen de termijnen van de huidige secretaris en voorzitter. Daardoor ontstaan er binnen het bestuur van de NVBK twee vacatures: een voor secretaris en een voor voorzitter. NVBK-leden die geïnteresseerd zijn in deze bestuursfuncties worden verzocht zich kandidaat te stellen.

Wat is de toekomst van de Bouwkostendeskundige en van de NVBK? Hoe zie jij de NVBK graag ontwikkelen? Allemaal vragen waar we ons als vereniging en bestuur mee bezig houden. De NVBK is op zoek naar een secretaris en een voorzitter die willen meewerken aan de verdere professionalisering van de vereniging.

Make things happen! Stel jezelf kandidaat en reageer!

>> vacature voorzitter

>> vacature secretaris

We zien jouw motivatie voor een van deze functies graag tegemoet via secretariaat@nvbk.nl


Terug naar het nieuws overzicht

Vacatures


 
 
zoekt een
Adviseur Bouwkosten
 
 

 

 

NVBK op Twitter

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied