1. Home

Oproep: Suggesties voor invulling online bijeenkomst?

door NVBK Secretariaat op 12-05-2020

Kennis delen en elkaar ontmoeten tijdens face-to-face bijeenkomsten. In deze tijden is dat niet meer vanzelfsprekend. Andere – online - mogelijkheden dienen zich aan.

Om er als vereniging voor te zorgen dat we het uitwisselen van kennis, inzicht en vaardigheden blijven stimuleren, onderzoekt ook NVBK de wereld van online ontmoeten. En daarbij hebben we de hulp van jullie, de leden, nodig!

Maak je niet druk over de organisatorische kant; dat lossen we op. Graag horen we van jullie suggesties voor de invulling van zo’n online bijeenkomst. Over welke onderwerpen willen jullie meer weten? Is er verdieping nodig op een bepaald gebied? Misschien heb je zelfs al een spreker op het oog…

Ventileer je ideeën en laat ze weten via het secretariaat van NVBK!


Terug naar het nieuws overzicht

Agenda

Nog geen aankomend activiteiten

Archief >>

Vacatureszoekt een 
Bouwkostendeskundige

 

 

 

 

NVBK op Twitter

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied