1. Home

Kostenpost december 2020 is uit!

door NVBK Secretariaat op 14-12-2020

De laatste nieuwsbrief van het jaar 2020 is uit: Kostenpost december.

Met dit keer een bestuurscolumn van Gerard van Dijk over verbinding, een terugblik op de online Dag van de Bouwkostendeskundige en een item over het net verschenen magazine KostenManagement.

Ook is er aandacht voor het tweede artikel in de reeks Levensduurkosten, dit keer over de voordelen van deze methode. En vertelt Bernd Karstenberg in een nieuwe column over investering bouw en installatie bij functioneel oppervlak.

Dan is er ook verenigingsnieuws. Zo stelt een nieuw NVBK-lid zich voor en zoekt de NVBK een nieuwe voorzitter en secretaris!

Nieuwsgierig? Lees de Kostenpost van december 2020 hier.


Terug naar het nieuws overzicht

Vacatures

zoekt een
Kostendeskundige met ambitie

 
zoekt een
Cost & data Consultant

 
zoekt een
Adviseur Bouwkosten
 
 

 

 

NVBK op Twitter

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied