1. Home

Online ALV 13 april - bestuurswisselingen

door NVBK Secretariaat op 15-04-2021

Op 13 april was de Algemene Ledenvergadering van de NVBK. Ook dit keer weer coronaproof en dus online. Ruim 15 deelnemers waren aanwezig.

Ondanks het lage aantal was het een goede ALV waarin we afscheid genomen hebben van Frits Ten Cate als secretaris en Frank Michielen afgetreden is als voorzitter. De NVBK dankt beiden hartelijk voor de verrichte inspanningen voor de vereniging!

Twee kandidaat bestuursleden – Huub Kamphuis en Cor Hanenburg – zijn tijdens de ALV officieel aan het bestuur toegevoegd als respectievelijk voorzitter en secretaris. De NVBK heet hen van harte welkom!


Terug naar het nieuws overzicht

Vacatures


 
 
zoekt een
Adviseur Bouwkosten
 
 

 

 

NVBK op Twitter

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied