1. Home

KM Magazine november 2020 over aardbevings-problematiek is uit!

door NVBK Secretariaat op 30-11-2020

Het magazine van de NVBK - KostenManagement Bouw & Infra - is uit! Deze mooie novemberuitgave over het thema aardbevingsproblematiek ligt inmiddels op de deurmat van onze leden!

Met onder meer een impressie van de online versie van de Dag van de Bouwkostendeskundige over dit thema en het artikel 'Batch 1855: vooraf vastgesteld budget voor versterking of nieuwbouw'. Maar ook met de columns 'Opknappen of opnieuw beginnen' en 'Getroffen Groningse huishoudens nu echt helpen' en een artikel over schadeherstel en versterking aan de NH Kerk in het Groningse Overschild.

Daarnaast is er in het magazine ook verenigingsnieuws en informatie over verschillende opleidingen op jouw vakgebied te vinden.

Veel leesplezier!


Terug naar het nieuws overzicht

Vacatureszoekt een 
Bouwkostendeskundige

 

 

 

 

NVBK op Twitter

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied