FINANCIËLE BEHEERSING VAN BOUWPROJECTEN

SIG GWW

De Special Interest Group (SIG) GWW is al ruim tien jaar actief binnen DACE. Deze SIG is opgericht om als platform te dienen voor alle kostendeskundigen die in de branche actief zijn.

Lees meer over deze SIG op de site van DACE, klik hier.

Namens NVBK participeren de volgende deelnemers in deze SIG:

  • Martijn Gesink (Kodos)
  • Erik Schulte Fischedick (Witteveen+Bos)
  • Marcel Volleberg (Arcadis)

Oproep: SIG GWW zoekt nieuwe leden!!!

De Special Interest Group (SIG) GWW is al ruim tien jaar actief binnen de samenwerking van DACE en NVBK. Deze SIG is opgericht om als platform te dienen voor alle kostendeskundigen die in de branche actief zijn.

Doel van de SIG-GWW is het delen van kennis in de Grond-, weg-, en waterbouw. Daarnaast is het een groep waarin opdrachtgevers, opdrachtnemers en adviseurs gezamenlijk ontwikkelingen in de branche beschouwen en kijken welke invloed dit heeft op het vakgebied van kostenmanagement en cost engineering

De SIG GWW (stuurgroep) vergadert 4x per jaar voorafgaand aan de contactbijeenkomsten van DACE en fungeert als aanspreekpunt voor de projectgroepen die thema's uitwerken en coördineert deelname aan congressen of landelijke events.

Vakgenoten welke geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan deze SIG kunnen zich melden bij Marcel Volleberg (marcel.volleberg@arcadis.com, +316 27060691).

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige
Sluiten