FINANCIËLE BEHEERSING VAN BOUWPROJECTEN

SIG HCB INFORMATIE

De Special Interest Group (SIG) High Complexity Buildings (HCB) is onlangs middels innige samenwerking tussen NVBK en DACE. De SIG HCB is vliegend van start gegaan op 13 januari 2015.

De doelstelling zoals vastgelegd in de charter van deze SIG is het delen en uitwisselen van kennis en ervaring met de realisatie van complexe gebouwen waarbij kostengineering geldt als de verbindende factor. Met complexe gebouwen hebben we in de huidige vastgoedeconomie steeds meer te maken niet zelden omdat ruimte duur is. Vaak doordat er meerdere functies is een schil worden geplaatst elk met eisen die per definitie niet met elkaar samengaan. Van de costengineer wordt al snel verlangd om, rekening houdend met alle faceten en ingredienten, een nauwkeurige inschatting te geven van de investeringskosten. De SIG HCB bestaat uit een goede doorsnede van het professionele werkveld die hier nadrukkelijk mee te maken heeft. Vertegenwoordigers van alle belangengroepen zijn al toegetreden al is de (gedelegeerde) opdrachtgeverkant nog enigszins onderbelich

Lees meer>>

Klik hier voor informatie over de Special Interest Group – Cost Management / High Complexity Buildings (SIG HCB)

In de informatiesheet van de SIG HCG kunt u de link niet openen naar het verslag van de oprichting, klikt u hier voor het verslag.

> Terug naar het nieuws overzicht

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige
Sluiten