DE NIEUWSTE KOSTENPOST (MEI) IS VERSCHENEN!

DE NIEUWSTE KOSTENPOST (MEI) IS VERSCHENEN!

28 mei 2020 door NVBK Secretariaat

De nieuwste Kostenpost is zojuist verschenen! Met dit keer aandacht voor de Online ALV op 2 juli. Ook vragen we de leden om suggesties voor een online bijeenkomst, kan je je aanmelden voor de NVBK …

De nieuwste Kostenpost is zojuist verschenen! Met dit keer aandacht voor de Online ALV op 2 juli. Ook vragen we de leden om suggesties voor een online bijeenkomst, kan je je aanmelden voor de NVBK WhatsApp groep en vind je in deze nieuwsbrief de vertrouwde column van Bernd Karstenberg (deel 24 - investering en bouw installaties bij functioneel oppervlak) en een column van penningmeester van de NVBKRon van den Berg. Lees 'm hier: https://bit.ly/2XJcXlU.

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten