TWEE FUNCTIES VACANT IN BESTUUR NVBK: STEL JEZELF KANDIDAAT!

TWEE FUNCTIES VACANT IN BESTUUR NVBK: STEL JEZELF KANDIDAAT!

10 december 2020 door NVBK Secretariaat

In het voorjaar van 2021 verlopen de termijnen van de huidige secretaris en voorzitter. Daardoor ontstaan er binnen het bestuur van de NVBK twee vacatures: een voor secretaris en een voor …

In het voorjaar van 2021 verlopen de termijnen van de huidige secretaris en voorzitter. Daardoor ontstaan er binnen het bestuur van de NVBK twee vacatures: een voor secretaris en een voor voorzitter. NVBK-leden die geïnteresseerd zijn in deze bestuursfuncties worden verzocht zich kandidaat te stellen.

Wat is de toekomst van de Bouwkostendeskundige en van de NVBK? Hoe zie jij de NVBK graag ontwikkelen? Allemaal vragen waar we ons als vereniging en bestuur mee bezig houden. De NVBK is op zoek naar een secretaris en een voorzitter die willen meewerken aan de verdere professionalisering van de vereniging.

Make things happen! Stel jezelf kandidaat en reageer!

>> vacature voorzitter

>> vacature secretaris

We zien jouw motivatie voor een van deze functies graag tegemoet via secretariaat@nvbk.nl

Labels:

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten