Doe mee aan het RICS bouw & infra onderzoek over q1-2021

Doe mee aan het RICS bouw & infra onderzoek over q1-2021

11 maart 2021 door NVBK Secretariaat

De NVBK is lid van de CEEC (www.ceecorg.eu). Hierbij zijn de verschillende landelijke verenigingen aangesloten. Samen met RICS die de standaarden en kwalificaties op het gebied van onder …

De NVBK is lid van de CEEC (www.ceecorg.eu). Hierbij zijn de verschillende landelijke verenigingen aangesloten. Samen met RICS die de standaarden en kwalificaties op het gebied van onder meer bouw en infra handhaaft en bevordert, houden zij per kwartaal een wereldwijd marktonderzoek naar de marktontwikkeling van bouw & infra. 

Om een beter beeld te krijgen van Nederland in dit wereldwijde onderzoek, heeft RICS de vragen in het onderzoek over het 1e kwartaal van 2021 in het Nederlands opgesteld en toegespitst op de Nederlandse bouw & infra situatie / marktontwikkelingen.

Wij willen jou als lid van de NVBK vragen deel te nemen aan dit onderzoek; het duurt slechts enkele minuten.

De resultaten van het onderzoek ontvang je zodra deze gereed zijn. Het wordt een internationaal rapport met daarin ook een nationaal deel met informatie over de marktontwikkelingen in Nederland.

KLIK HIER om deel te nemen aan dit onderzoek. Je hebt tot 12 april de tijd! In de eerste of tweede week van mei zijn de resultaten van Q1-2021 van het wereldwijde onderzoek en dus ook die van Nederland bekend.
 

Meer informatie over het marktonderzoek en voorgaande edities kun je vinden via deze link.  

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten