Online AVL 13 april - bestuurswisselingen

Online AVL 13 april - bestuurswisselingen

15 april 2021 door NVBK Secretariaat

Op 13 april was de Algemene Ledenvergadering van de NVBK. Ook dit keer weer coronaproof en dus online. Ruim 15 leden waren aanwezig. Ondanks het lage aantal was het een goede ALV waarin we …

Op 13 april was de Algemene Ledenvergadering van de NVBK. Ook dit keer weer coronaproof en dus online. Ruim 15 leden waren aanwezig.

Ondanks het lage aantal was het een goede ALV waarin we afscheid genomen hebben van Frits Ten Cate als secretaris en Frank Michielen afgetreden is als voorzitter. De NVBK dankt beiden hartelijk voor de verrichte inspanningen voor de vereniging!

Twee kandidaat bestuursleden – Huub Kamphuis en Cor Hanenburg – zijn tijdens de ALV officieel aan het bestuur toegevoegd als respectievelijk voorzitter en secretaris. De NVBK heet hen van harte welkom!

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten