Bestuurscolumn: Kerk, bouwkosten en bier!

Bestuurscolumn: Kerk, bouwkosten en bier!

4 april 2022 door NVBK Secretariaat

Prachtige gespreksonderwerpen toch? Leuker kunnen we het echt niet maken. In een prachtig gerenoveerde kerk je vakgenoten ontmoeten, even bijpraten en een biertje drinken.

Onlangs heb je de uitnodiging ontvangen voor onze algemene ledenvergadering op 12 april 2022. We nodigen je van harte uit voor deze bijeenkomst in Weesp. Naast het formele gedeelte krijgen we een rondleiding door de brouwerij en vertelt de kostendeskundige van het project over de kostenbeheersing tijdens de transformatie van dit bijzondere gebouw.

Een mooier moment voor een fysieke bijeenkomst hadden we niet kunnen kiezen. De coronamaatregelen zijn grotendeels weg, het zonnetje gaat weer schijnen en we hebben een tof programma in elkaar weten te sleutelen. De voorbereidingen voor de vergadering zijn getroffen. Tijdens deze voorbereiding kwamen we al snel tot de conclusie dat we er goed voor staan en daar zijn we trots op! We zijn financieel gezond, het ledenaantal is constant en groeit zelfs en we werken hard aan de toekomst van ons vak en de vereniging. Over onze ontwikkelpunten op het gebied van de digitalisering van onze activiteiten en het actualiseren van ons verenigingsbeleid vertellen we je graag meer.

Deze bestuurscolumn vind ik een mooi podium om weer eens de complimenten naar ons verenigingsbureau uit te spreken. Als organisator, aanjager en facilitator zijn zij het kloppend hart van onze vereniging. En zeker in de afgelopen twee jaar was het voor dat team hard werken de verbinding te blijven faciliteren. Veel dank daarvoor!

Ik hoop jullie op 12 april aanstaande te mogen ontmoeten. Dan drinken we er eentje op onze toekomst! Glutenvrij? Alcoholvrij? Katervrij? Geen probleem, regelen we.

Hartelijke groet, Gerard van Dijk Bestuurslid NVBK

>> KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN VOOR DE ALV OP 12 APRIL

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten