Kostenpost september is verschenen. Je lees 'm hier >>

Kostenpost september is verschenen. Je lees 'm hier >>

2 september 2022 door NVBK Secretariaat

Op 1 september verscheen de nieuwste Kostenpost van de NVBK, vol met nieuws over de vereniging, interessante columns en artikelen over ons vakgebied! We lichten graag even een paar items uit.

Onlangs heeft de NVBK weer een nieuw lid mogen verwelkomen: Oscar Kerssens. Hij stelt zich in deze Kostenpost even voor. De bestuurscolumn - over crisissen en prijsontwikkeling - is dit keer van de hand van bestuurslid Frank Michielen en Bernd Karstenberg bespreekt in zijn vaste column levensduurkosten bouw en installaties bij gebouwvorm. 

In deze Kostenpost verder aandacht voor het 'Webinar Prijsstijgingen en leverantieproblemen' op 27 september waarbij wordt ingegaan op de juridische problematiek rondom dit onderwerp. Ook highlighten we de Dag van de Bouwkostendeskundige op 3 november in Heerenveen! Die dag heeft als thema: industrieel bouwen. Kortom, twee interessante bijeenkomsten om je voor aan te melden.

>> Kostenpost september is hier te lezen

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten