Meer weten over de juridische problematiek bij prijsstijgingen en leverantieproblemen? Volg op 27 september het webinar hierover!

Meer weten over de juridische problematiek bij prijsstijgingen en leverantieproblemen? Volg op 27 september het webinar hierover!

22 september 2022 door NVBK Secretariaat

Meer weten over de juridische problematiek bij prijsstijgingen en leverantieproblemen? Volg dan het Webinar prijsstijgingen en leverantieproblemen op dinsdag 27 september 2022! Je bent online van harte welkom om 15.30 uur.

In dit webinar bespreekt Joost Haest dit onderwerp aan de hand van de toepasselijke juridische bepalingen, recente voorbeelden en relevante rechtspraak.

Joost is advocaat bouwrecht en aanbestedingsrecht bij Severijn Hulshof advocaten en verzorgde vorig jaar een webinar over aanbestedingsrecht en bouwkosten. Nu dus een vervolgwebinar over prijsstijgingen en leverantieproblemen, een hot topic!

Interessant? Meld je dan snel nog aan via deze link.

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten