KM Magazine 2022 - Thema Industrieel bouwen - op de deurmat van onze abonnees!

KM Magazine 2022 - Thema Industrieel bouwen - op de deurmat van onze abonnees!

25 oktober 2022 door NVBK Secretariaat

Het Kosten Management Magazine 2022, met het thema industrieel bouwen, is verzonden en ligt vanaf donderdag 27 oktober op de deurmat van onze abonnees! Veel leesplezier!

Precies 1 week later is de Dag van de Bouwkostendeskundige, op 3 november, die ook geheel in het teken staat van industrieel bouwen. Een interessante dag voor alle bouwkostendeskundigen die willen weten wat industrieel bouwen betekent voor hun rol.

>> Meer weten over de Dag van de Bouwkostendeskundige?
>> Schrijf je snel in; de capaciteit in de woningfabriek van Van Wijnen is beperkt.

Tot dan!

PS: in het KM Magazine 2022 staat een artikel over de Wet kwaliteitsborging (Wkb). Daarin staat vermeld dat deze per 1 januari 2023 ingevoerd wordt, echter de inwerkingtreding van de Wkb is uitgesteld tot 1 juli 2023. Dit was bij het ter perse gaan van het KM Magazine nog niet bekend. Voor meer informatie, zie ook het nieuwsbericht van 14 oktober op de website van de rijksoverheid.

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten