Wil jij weten wat industrieel bouwen betekent voor jouw rol? Schrijf je snel in voor de Dag van de Bouwkostendeskundige op 3 november!

Wil jij weten wat industrieel bouwen betekent voor jouw rol? Schrijf je snel in voor de Dag van de Bouwkostendeskundige op 3 november!

25 oktober 2022 door NVBK Secretariaat

Dit zijn in ieder geval al 3 redenen om te komen naar Heerenveen:

👉 een unieke kans om kennis te maken met geïndustrialiseerde woningbouw door bij Van Wijnen in 'de keuken te kijken'. In hun nieuwe woningfabriek komt op meerdere vlakken (duurzaamheid, circulariteit, ICT, robotisering en digitalisering) de allerlaatste techniek samen. Op termijn zullen 4.000 woningen per jaar in de fabriek worden geproduceerd!

👉 Tessa Meij vertelt je in het Abe Lenstra Stadion (waar we de dag starten) over haar afstudeeronderzoek. Tessa: “Voor industrieel bouwen is een culturele verandering nodig, iedereen moet aan boord en we moeten het echt samen doen.”

👉 Klaas Droog deelt zijn ervaring uit de praktijk. Zijn fabriek in Grou produceert complete casco's voor gebouwen, villa's en seriematige woningbouw.

Kortom, een interessante dag voor alle bouwkostendeskundigen die willen weten wat industrieel bouwen betekent voor hun rol.

Deelnemen? Schrijf je dan nog snel in; de capaciteit in de woningfabriek is beperkt.  

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten