Nieuwe column Bernd Karstenberg over de noodzaak van integraal ontwerpen op levensduurkosten

Nieuwe column Bernd Karstenberg over de noodzaak van integraal ontwerpen op levensduurkosten

12 december 2022 door NVBK Secretariaat

Bernd Karstenberg is directeur van Life Cycle Vision. Voor de NVBK (en deze Kostenpost) schrijft hij columns, die ook in de kennisbank terug te vinden zijn. De columns gaan over investeringskosten, exploitatiekosten en ook over de levensduurkosten van bouw en installaties. Inmiddels zijn er 37 columns van zijn hand verschenen!

Bernd heeft in de vorige Kostenpost (november 2022) een oproep geplaatst waarin hij vroeg welke analyses interessant zouden zijn voor meer columns. Daarop is gereageerd en deelt hij graag deel 38 met jullie.

Deel 38 gaat over de noodzaak van integraal ontwerpen op levensduurkosten en daarbij gaat Bernd specifiek in op de 'Levensduurkosten bouw en installaties bij isolatiewaarde gebouw'.
Je leest de analyse deel 38 hier.

Bekijk in de kennisbank alle andere columns van Bernd Karstenberg tot nu toe.

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten