Even voorstellen: Jan Spoelstra

Even voorstellen: Jan Spoelstra

6 februari 2023 door NVBK Secretariaat

De NVBK heet Jan Spoelstra van harte welkom als nieuw lid! Hij stelt zich graag even aan je voor.

Jan (51 jaar): "Ik ben 27 jaar geleden mijn loopbaan begonnen als werkvoorbereider en al snel doorgegroeid in de functie van projectleider. Na een periode van ruim 8 jaar in de uitvoering te hebben gezeten, heb ik de overstap gemaakt naar de projectontwikkeling van zowel woningbouw als utilitaire projecten. De laatste vijf jaar ben ik werkzaam als (bouwkundig) kostendeskundige bij SPIE binnen de business unit grote projecten. De projecten zijn zeer divers in omvang, complexiteit en organisatievorm, wat het zeer afwisselend en uitdagend maakt. De projecten met de geïntegreerde contracten zijn voor mij steeds uitdagend, omdat je hier altijd op zoek bent naar de beste keuze voor het project binnen het multidisciplinaire speelveld. Ik merk dat mijn kennis en ervaring van zowel de uitvoering als de ontwikkeling veel positieve inbreng heeft in mijn huidige functie als kostendeskundige."

Waarom ben je lid geworden van de NVBK en wat zijn je verwachtingen?
"Mijn voornaamste reden is om mijn netwerk te vergroten en hiermee extra kennis en vaardigheden opdoen. Ik vind het interessant wat de markt bezig houdt en hoe er op bepaalde ontwikkelingen wordt gereageerd. Ik verwacht dat ik met vakgenoten kennis kan delen en er interessante bijeenkomsten worden georganiseerd die bijdragen aan vakinhoudelijke kennis." 

Privé
"Ik woon samen met Jolanda en mijn twee dochters van 17 en 19 in het Brabantse Waalre. Ik stap in mijn vrije tijd graag op mijn gravelfiets om een mooie ronde te maken door De Kempen. Naast deze actieve hobby vind ik het leuk om met de camera de natuur in te gaan om mooie plaatjes te schieten."

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten