Oproep: Het gereedschap van de bouwkostendeskundige

Oproep: Het gereedschap van de bouwkostendeskundige

30 maart 2023 door NVBK Secretariaat

De datum voor de Dag van de Bouwkostendeskundige is bekend. Noteer 2 november 2023 alvast in je agenda!

Voorafgaand aan deze dag verschijnt het Kosten Management Magazine (KM Magazine) die in het teken staat van de Dag van de Bouwkostendeskundige. Dit jaar is het thema: het gereedschap van de bouwkostendeskundige.

Denk daarbij aan software-paketten, databases bouwkosten, indexen, meetsoftware, etc.

Lijkt jou het leuk hierover een artikel te schrijven voor het het KM Magazine? Heb je bijvoorbeeld een mooi project, informatie uit onderzoek of de praktijk die aansluit bij het themaLaat het ons weten via de redactie van het km magazine: km@nvbk.nl

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten