Even voorstellen: Eric van Velzen

Even voorstellen: Eric van Velzen

9 juni 2023 door NVBK Secretariaat

De NVBK heet Eric van Velzen van harte welkom als nieuw lid! Hij stelt zich graag even aan je voor.

Eric (50 jaar): "Na mijn opleiding HTS Bouwkunde ben ik begonnen bij een klein calculatiebureau in Rotterdam. Na bijna 2 jaar ben ik overgestapt als calculator naar bouwbedrijf Heijmerink, welke later is gefuseerd met J.P. van Eesteren. Op dit moment ben ik 25 jaar in dienst bij een grote utilitaire aannemer en ben ik doorgegroeid van calculator naar kostendeskundige. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de bouwkosten vanaf het initiatief tot de realisatiefase. Door de grote diversiteit in de projecten (kantoren, laboratorium, zorggebouwen, woongebouwen, renovaties en transformaties) en het inspelen op veranderende wet- en regelgeving en de veranderende klantvraag is en blijft het een uitdagend vakgebied."

Waarom ben je lid geworden van de NVBK?
"Wat ik verwacht van mijn lidmaatschap is objectiviteit, kennisdeling en het vergroten van mijn netwerk. Dit zijn de belangrijkste redenen voor mijn lidmaatschap van de NVBK."

Privé
"Ik woon in Woerden, ben getrouwd en samen we hebben 2 tienerdochters (18 jaar en 14 jaar). In mijn vrije tijd vind ik klussen in en rondom het huis een leuke ontspanning. Verder vind ik F1 kijken erg leuk. Eens per jaar zoek ik in de bergen de spanning en ontspanning op met snowboarden."

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten