Even voorstellen: François Harinck

Even voorstellen: François Harinck

12 juni 2023 door NVBK Secretariaat

De NVBK heet François Harinck van harte welkom als nieuw lid! Hij stelt zich graag even aan je voor.

François (34 jaar): "Vijftien jaar geleden kwam ik in het kader van de HBO Bouwkunde opleiding stagelopen bij De Vries en Verburg. Na 10 weken stagelopen op de calculatie-afdeling kwam ik erachter dat ik om een goede calculator te worden praktijkkennis tekortkwam. Heb vervolgens de kans gekregen om dat stukje praktijkkennis op te doen en heb mijn opleiding in deeltijd afgerond."

"Als calculator heb ik bij De Vries en Verburg de groei meegemaakt van utiliteitsprojecten van een paar miljoen naar projecten van meer dan 100 miljoen omzet. Aangezien opdrachtgevers daarbij steeds eerder in het ontwerpproces input van de aannemer willen hebben op kostengebied, ben ik in 2021 de opleiding Kostendeskundige Bouw bij Vitruvius gaan volgen en heb de opleiding vorig jaar afgerond."

"Uitgeleerd raak je nooit op kostengebied! Daarom leek het mij goed om mij aan te sluiten bij de NVBK, om zo kennis met elkaar te kunnen delen en vermenigvuldigen."

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten