De Performance Factory - het toneel van de Dag van de Bouwkostendeskundige op 2 november!

De Performance Factory - het toneel van de Dag van de Bouwkostendeskundige op 2 november!

26 september 2023 door NVBK Secretariaat

Wist je dat... dit jaar de Performance Factory in Enschede het toneel is van de Dag van de Bouwkostendeskundige op 2 november?

De Performance Factory is dé nieuwe hotspot in Enschede en staat op een bijzondere locatie: het voormalige Polaroid fabrieksterrein. Op de plek waar vroeger weefgetouwen stonden en later instantklaar films werden (en weer worden) gemaakt, vind je nu een talentenfabriek met een hippe foodhal, kunst, cultuur, ambacht én een innovatief woongebouw met daarin 185 massief houten, kant-en-klare appartementen.

Uniek is dat er geen dichtgetimmerd masterplan aan de Performance Factory ten grondslag ligt, maar dat er wordt gewerkt vanuit een groeimodel. Samen met partners, ondernemers en buurtbewoners krijgt de Performance Factory vorm. Door samenwerking ontstaat er meerwaarde en vullen commerciële en niet-commerciële activiteiten elkaar aan.

Op deze aansprekende locatie ontvangt de NVBK je graag! Je bent op 2 november van harte welkom vanaf 13.30 uur. En omdat de NVBK 45 jaar bestaat, mag je als NVBK-lid een introducé meenemen!

Laat je inspireren door de locatie, maar ook door het fantastische programma en kom naar de Dag van de Bouwkostendeskundige!

>> Meer informatie

>> Direct aanmelden


Alle verschenen nieuwsberichten over de Dag van de Bouwkostendeskundige op 2 november vind je op deze pagina in de kennisbank.

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten