Uitgelicht: Mis deze speciale editie van de Dag van de Bouwkostendeskundige niet! Aanmelden kan nog!

Uitgelicht: Mis deze speciale editie van de Dag van de Bouwkostendeskundige niet! Aanmelden kan nog!

24 oktober 2023 door NVBK Secretariaat

Doe op 2 november 2023 kennis en inspiratie op! Aanmelden kan nog! En omdat de NVBK 45 jaar bestaat, mag jij als NVBK-lid kosteloos een introducé meenemen naar de DvdB!

Wat hebben wij voor je in petto?

  • Volg de presentatie 'De kracht van samenwerking' van directeur Hans Hilbrands van Stichting Pioneering uit Enschede, die tot doel heeft versnelling en verduurzaming in de gebouwde omgeving in Oost-Nederland te realiseren.

  • Wat zijn de mogelijkheden en voordelen van BIM voor jou als bouwkostendeskundige? Denk mee over de formulering van een gemeenschappelijk standpunt over BIM! Ook jouw inbreng over hoe het proces van informatie-uitwisseling tussen diverse partijen georganiseerd kan worden, wordt tijdens deze interactieve sessie gewaardeerd!

  • We gaan op het bijzondere terrein van de Perfomance Factory ook op projectbezoek! In een fabriek op nog geen zes kilometer hemelsbreed van de bouwplaats, bereidt de bouwer 185 massief houten, kant-en-klare appartementen voor, die ze plaatsen op een traditioneel gebouwde basis op de het terrein van de Performance Factory.


Tip!
De NVBK bestaat dit jaar 45 jaar! En wie jarig is trakteert! Ieder NVBK-lid mag daarom kosteloos een introducé meenemen naar de DvdB!

Doe kennis en inspiratie op! Schrijf je in voor deze bijzondere Dag van de Bouwkostendeskundige!


PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten