Even voorstellen: Ed Veldhuizen

Even voorstellen: Ed Veldhuizen

30 oktober 2023 door NVBK Secretariaat

De NVBK heet Ed Veldhuizen van harte welkom als nieuw lid! Hij stelt zich graag even aan je voor.

"Momenteel ben ik, Ed Veldhuizen (52), werkzaam bij Nationaal Coördinator Groningen. Daar ben ik naast bouwkundig projectleider ook verantwoordelijk voor het opstellen van investeringskosten, herbouwwaarde berekeningen en kosten-controle van aannemersbegrotingen. Mijn expertise is het werken in het aardbevingsdossier en met de Groninger Maatregelen Catalogus."

Waarom ben je lid geworden van de NVBK?
"De NVBK is het kwaliteitskenmerk binnen de bouwkostendeskundigen waarmee ik graag geassocieerd wordt. Daarnaast biedt de NVBK een breed scala aan bijeenkomsten."

Wat verwacht je van de NVBK?
"Ik verwacht dat wanneer nodig ik kan rekenen op een professionele en deskundige ondersteuning en dat ik een plezierige samenwerking kan bewerkstelligen met andere aangesloten bouwkostendeskundigen."

Privé
"Ik woon samen met partner en een dochter van 19 in Holwierde (Groningen). Mijn hobby’s zijn lezen, koken, wandelen en reizen."

 

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten