Even voorstellen: Arjan Naaktgeboren

Even voorstellen: Arjan Naaktgeboren

1 december 2023 door NVBK Secretariaat

De NVBK heet Arjan Naaktgeboren van harte welkom als nieuw lid! Hij stelt zich graag even aan je voor.

Arjan (34): "Ik werk nu ruim 5 jaar als kostendeskundige bij Huls Adviseurs. Daarvoor heb ik diverse functies gehad binnen de bouwnijverheid van werkvoorbereider tot (constructie)tekenaar. Binnen ons bedrijf werken we aan allerhande projecten (nieuwbouw, renovatie, utiliteit, woningbouw). Ik wil altijd zo breed mogelijk kennis op doen, dus wat dat betreft een all-rounder. Wel heb ik een passie voor kerkgebouwen.

Waarom lid geworden van de NVBK?
"Ik ben lid geworden van de vereniging omdat Huls Adviseurs als partner bij de NVBK is aangesloten. Ik zie de andere kostendeskundigen in Nederland graag niet als concurrent, maar als collega omdat we aangesloten zijn bij dezelfde vereniging. Ik verwacht binnen de NVBK met vakgenoten kennis en ervaringen te kunnen uitwisselen."

Privé
"Ik ben 34 jaar, getrouwd en vader van 3 kinderen in de basisschool leeftijd. Ik woon in IJsselmuiden (gemeente Kampen) en houd van tuinieren, kamperen en de natuur intrekken."

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten