KM Magazine 2023 - De gereedschapskist van de bouwkostendeskundige - is uit!

KM Magazine 2023 - De gereedschapskist van de bouwkostendeskundige - is uit!

15 december 2023 door NVBK Secretariaat

Vandaag ligt KM Magazine 2023 op de deurmat van onze leden. Een mooi dik nummer met als thema 'De gereedschapskist van de bouwkostendeskundige'. 

De kostendeskundige heeft de beschikking over verschillende tools om tot een kostenraming te komen. In het drieluik in dit magazine geven drie vooraanstaande kostendeskundigen - Harry Roscoe, Rick Cleven en Klaas van den Brand - hun visie op de 'gereedschapskist'.

In de hedendaagse praktijk wordt samengewerkt in vele verschillende disciplines en met een toenemende complexiteit. Bernd Karstenberg pleit in zijn artikel daarom voor meer integraal samenwerken.

Ook de young professionals van ‘Bouwblik op morgen’ zien samenwerking als de oplossing voor klimaatproblemen en de wooncrisis. Door krachten te bundelen willen ze de uitdagingen in de bouwsector aanpakken.

Verder lees je in dit magazine over interactief kostenmanagement, de CEEC en over de betrokkenheid van de NVBK bij de bijstelling van het ABK-model. Kortom, een lekker dik magazine met veel artikelen en columns over ons prachtige vakgebied. Goed gereedschap is het halve werk!

NB: KM Magazine 2023 ligt vanaf 15 december op de deurmat van onze leden.
KM Magazine lezen/downloaden van 2022 en eerdere jaren? Check de speciale pagina in onze kennisbank.

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten