Werkgroep BIM: komen tot een breed gedragen visie

Werkgroep BIM: komen tot een breed gedragen visie

8 februari 2024 door NVBK Secretariaat

Tijdens de Dag van de Bouwkostendeskundigen op 2 november 2023 hebben Bart Klarenbeek en Lex Ransijn een presentatie gegeven over BIM. Hiermee hebben ze een eerste aanzet gegeven om vanuit de branche een gemeenschappelijke visie op BIM te formuleren. Na afloop werd het idee opgevat om een werkgroep op te richten waarin deze aanzet verder wordt uitgewerkt.

Inmiddels hebben negen enthousiaste NVBK-leden zich voor deze werkgroep BIM aangemeld. Samen met het kernteam - Lex Ransijn, Bart Klarenbeek, John Koks, Pim van der Meer en Paul Strokap - pakken zij de handschoen op om een breed gedragen visie op BIM te formuleren.

Wil jij ook meedenken? Je kunt je nog steeds aanmelden voor de werkgroep BIM via secretariaat@nvbk.nl

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten