1. Home

5 minuten van je tijd gevraagd

door NVBK Secretariaat op 26-02-2019

5 minuten van je tijd gevraagd voor het invullen van een vragenlijst over ICMS 2.

In 2016 heeft NVBK een bijdrage geleverd aan de consultaties voor de ‘international construction measurement standards’ welke in 2017 werden gepubliceerd. Het is een goede tool om projecten (internationaal) vergelijkbaar te maken, te rapporteren én te benchmarken. Er zijn al veel bedrijven die de standaard omarmd hebben. Sindsdien heeft de coalitie de standaard verder ontwikkeld voor het onderdeel levenscyclus.

Er is nu een nieuwe consultatieronde gestart en er is een oproep gedaan aan alle coalitieorganisaties hierover een mening te vormen. NVBK leden welke de ICMS 2 willen beoordelen kunnen dat doen door dit kenbaar te maken aan ons secretariaat. Doe dit heel eenvoudig door middel van een vragenlijst (in het Engels). We ontvangen je reactie graag voor 9 maart. Wij zullen daarna de reacties verzamelen en gebundeld indienen.

Naar de vragenlijst.


Terug naar het nieuws overzicht

Vacatures


 

zoekt een
Bouwadviseur
 
 

NVBK op Twitter

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied