1. Home

NVBK Algemene Ledenvergadering

door NVBK Secretariaat op 27-02-2012

Het bestuur van de NVBK nodigt haar leden uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de NVBK.

De Bussumse Watertoren is op een duurzame manier omgebouwd tot kantoorgebouw en wij worden rondgeleid door de architect van het project, Bob Custers.

U wordt verwacht

op

Donderdag 22 maart 2012

vanaf

14.00 uur

in

De Bussumse Watertoren - Bussumergrintweg 1 - Bussum

De rondleiding start om 14.30 uur en om 16.00 uur beginnen we met de Algemene Ledenvergadering.

Er is een bestuursverkiezing.
Jan Ottink neemt afscheid na zes jaar.
Het bestuur stelt Frits ten Cate van Delta Result voor als nieuw bestuurslid. Als u alvast meer van hem wilt weten, klikt u hier voor zijn introductie en een foto.

(kandidaatstelling voor een bestuursfunctie geschiedt op bindende voordracht van het bestuur of van tien gewone leden. U kunt als leden zelf ook een kandidaat voordragen. Dit dient twee weken voor de datum van de ALV bekend te zijn bij het secretariaat)

We verwachten dat we tussen 17.00 en 18.00 uur op een informele manier met elkaar kunnen napraten onder het genot van een borrel en een hapje.

Zoals gewoonlijk bieden we ook nu weer de mogelijkheid voor een aansluitend diner, echter hiervoor wijken we uit naar Restaurant de Gasterij in Bussum. Een routebeschrijving is toegestuurd met de uitnodiging. De bijdrage hiervoor is € 35,- exclusief btw. Bij deelname krijgt u een factuur toegestuurd.

De stukken voor de vergadering kunt u hier downloaden.
 

U kunt zich hier aanmelden.

Mocht u vragen hebben kunt u uiteraard contact opnemen met het secretariaat.

Wij hopen u te mogen begroeten op 22 maart a.s..


Terug naar het nieuws archief

Agenda

Nog geen aankomend activiteiten

Archief >>

Vacatures


 
 

NVBK op Twitter

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied