1. Home

De nieuwste Kostenpost al gelezen?

door NVBK Secretariaat op 31-08-2021

De nieuwste Kostenpost (augustus) is uit! Deze staat bomvol nieuws:

Wat dacht je van de column van penningmeester Timm Hartmann? Hij schrijft over het rapport van IPCC dat onlangs uitkwam. Uit het rapport blijkt onder meer dat het klimaat ongekend snel verandert en dat de mens daarvan de oorzaak is. Timm vraagt zich af: hoelang gaan we nog zo door? Wat kunnen wij er zelf aan doen, in de mooi positie van kostendeskundige binnen projecten? Lees de hele column ook op onze website.

De Dag van de Bouwkostendeskundige op donderdag 4 november komt ook uitgebreid aan bod in de Kostenpost. Noteer deze datum in je agenda en meld je ook meteen aan. Het thema is Bouwen met hout, een interessant en actueel onderwerp!

Verder nodigt de NVBK je uit voor de Dace-NVBK contactbijeenkomst op 30 september. Meld je hier aan.

Op 24 juni vond de webinar 'Aanbestedingsrecht en bouwkosten' plaats; het webinar is terug te kijken en ook de presentatie van deze middag is te downloaden op onze website.

En, een vertrouwd onderdeel in de Kostenpost: de column van Bernd Karstenberg, dit keer over 'Investering bouw en installaties en gebouwvorm' (deel 30). Ga naar de pagina Columns Bernd Karstenberg; daar vind je deze maar ook de andere columns van hem terug.

Nieuwsgierig wat Kostenpost nog meer te bieden heeft aan informatie? Lees 'm hier.
De overige nieuwsbrieven kan je ook vinden op onze website, bij Nieuwsbrieven.


Terug naar het nieuws overzicht

Vacatures

zoekt een
Kostendeskundige met ambitie

 
zoekt een
Cost & data Consultant

 
zoekt een
Adviseur Bouwkosten
 
 

 

 

NVBK op Twitter

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied