FINANCIËLE BEHEERSING VAN BOUWPROJECTEN

Archief

 1. 10 dec 2015

  DAG VAN DE BOUWKOSTENDESKUNDIGE

  Dag van de Bouwkostendeskundige.

  Op donderdag 10 december is het jaarlijkse feestje van NVBK: de Dag van de Bouwkostendeskundige. Dit jaar staat deze dag in het teken van 'Bouwen na de crisis'. We hebben een interessante en inspirerende line-up voor je neergezet. Aan bod komen sprekers die ervaring hebben met het anders omgaan met bouwbudgetten. Zij zullen hun ervaringen met ons delen. Het belooft een boeiende dag te worden waarbij we op een andere manier zullen kijken naar ons vakgebied. Na afloop is er voldoende gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten.

 2. 26 nov 2015

  DACE CONTACTBIJEENKOMST 26 NOVEMBER

  Geachte deelnemer,

  Met genoegen nodigen wij u uit voor de DACE contactbijeenkomst op 26 november a.s. in ‘De Soester Duinen’ te Soest (Soesterbergsestraat 188, 3768 MD Soest).

  Het thema van de bijeenkomst is 'Is contract synoniem voor conflict? - De verdeling van risico's’

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied

Zoek een kostendeskundige
Sluiten