EVEN VOORSTELLEN: NIEUW NVBK-LID FREEK VERBERNE

EVEN VOORSTELLEN: NIEUW NVBK-LID FREEK VERBERNE

4 december 2020 door NVBK Secretariaat

"Ik ben Freek Verberne, 55 jaar oud en woon in Liessel (Zuidoost Brabant). Bijna 30 jaar getrouwd met mijn vrouw Thea en samen hebben we een dochter van 19 en een zoon van 17 jaar oud. …

"Ik ben Freek Verberne, 55 jaar oud en woon in Liessel (Zuidoost Brabant). Bijna 30 jaar getrouwd met mijn vrouw Thea en samen hebben we een dochter van 19 en een zoon van 17 jaar oud.

Begin jaren 80 ben ik als leerling timmerman begonnen op de arbeidsmarkt. Na 7 jaar het timmervak met veel plezier te hebben uitgeoefend, ben ik in de werkvoorbereiding gaan werken. In deze periode heb ik een studie gevolgd voor calculatie- en kostendeskundige bij BOB-KOB. Daarna ben ik de calculatie gaan verzorgen en heb ik het vakdiploma B&U gehaald.

Aansluitend heb ik ca. 20 jaar de functie van hoofd bedrijfsbureau vervuld, dit binnen hetzelfde bouwbedrijf waar ik als leerling timmerman ben begonnen.

In januari 2015 ben ik gestart met mijn eigen bouwadvies bureau VeBo Support, wat voornamelijk gebaseerd is op drie onderdelen: Projectbegeleiding, Calculatie en Keuringen en onderhoud. Enkele jaren nadat ik gestart ben hebben de calculatie- en bouwkostendeskundige opdrachten binnen mijn bureau een belangrijk aandeel gekregen. Dit werk doe ik graag en heb in de jaren dat ik de taak van hoofd bedrijfsbureau vervulde natuurlijk de nodige ervaring op dit vlak opgedaan en weet hoe de bouwbranche in elkaar zit. Mijn opdrachtgevers zijn voornamelijk: ontwikkelaars, woningbouwverenigingen, architecten, ontwerpbureaus, aannemers en bouwbedrijven. Ik wil projectbegeleiding, keuring en onderhoud uiteraard wel blijven doen, omdat deze onderdelen elkaar voeden en ik daar voordeel uit kan halen op het bouwkostenvlak.

Ik ben lid geworden van het NVBK om professionaliteit en kwaliteit richting mijn opdrachtgevers uit te stralen en te waarborgen. Ik wil middels het NVBK mijn horizon verbreden en mijn netwerk uitbouwen. Daarnaast hoop ik een klankbord te vinden voor moeilijke vraagstukken en vaktechnisch de nodige input te vinden. Ik hoop u ondanks deze lastige tijd toch een keer te kunnen ontmoeten om kennis te maken."

Freek Verberne

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten