KOSTENPOST DECEMBER 2020 IS UIT!

KOSTENPOST DECEMBER 2020 IS UIT!

14 december 2020 door NVBK Secretariaat

De laatste nieuwsbrief van het jaar 2020 is uit: Kostenpost december. Met dit keer een bestuurscolumn van Gerard van Dijk over verbinding, een terugblik op de online Dag van de …

De laatste nieuwsbrief van het jaar 2020 is uit: Kostenpost december.

Met dit keer een bestuurscolumn van Gerard van Dijk over verbinding, een terugblik op de online Dag van de Bouwkostendeskundige en een item over het net verschenen magazine KostenManagement.

Ook is er aandacht voor het tweede artikel in de reeks Levensduurkosten, dit keer over de voordelen van deze methode. En vertelt Bernd Karstenberg in een nieuwe column over investering bouw en installatie bij functioneel oppervlak.

Dan is er ook verenigingsnieuws. Zo stelt een nieuw NVBK-lid zich voor en zoekt de NVBK een nieuwe voorzitter en secretaris!

Nieuwsgierig? Lees de Kostenpost van december 2020 hier.

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten