Uitgelicht: Inspirerende presentatie 'De kracht van samenwerking' van Stichting Pioneering - Dag van de Bouwkostendeskundige 2 november

Uitgelicht: Inspirerende presentatie 'De kracht van samenwerking' van Stichting Pioneering - Dag van de Bouwkostendeskundige 2 november

3 oktober 2023 door NVBK Secretariaat

Doe inspiratie op over samenwerking met diverse partijen en hoe dit bijdraagt aan innovatie in de bebouwde omgeving! 

Volg de presentatie 'De kracht van samenwerking' van directeur Hans Hilbrands van Stichting Pioneering, die tot doel heeft versnelling en verduurzaming in de gebouwde omgeving in Oost-Nederland te realiseren waarbij ze actief de verbinding zoeken met diverse partijen, zoals het bedrijfsleven, woningcorporaties, overheden en onderwijs- en kennisinstellingen.

Nieuwsgierig hoe zij dit doen? Hans vertelt je meer over hun werkwijze en hoe deze opzet in Oost-Nederland bijdraagt aan innovatie in de bebouwde omgeving.

Kom ook naar de Dag van de Bouwkostendeskundige op 2 november!

Uiteraard is er deze dag nog veel meer te beleven! Check het programma voor nog meer informatie over deze bijzondere editie van de Dag van de Bouwkostendeskundige!  

>> Meer informatie

>> Direct aanmelden


Alle verschenen nieuwsberichten over de Dag van de Bouwkostendeskundige op 2 november vind je op deze pagina in de kennisbank.

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten