Uitgelicht: Wat zijn de mogelijkheden en voordelen van BIM voor jou als bouwkostendeskundige? - Dag van de Bouwkostendeskundige 2 november

Uitgelicht: Wat zijn de mogelijkheden en voordelen van BIM voor jou als bouwkostendeskundige? - Dag van de Bouwkostendeskundige 2 november

11 oktober 2023 door NVBK Secretariaat

Denk mee over de formulering van een gemeenschappelijk standpunt over BIM tijdens een interactieve sessie! 

De NVBK heeft al de nodige kennissessies over BIM georganiseerd. Maar tot een formulering van een gemeenschappelijk standpunt is het nooit gekomen. En dat gaan we doen tijdens deze interactieve sessie! Ook jouw inbreng over hoe het proces van informatie-uitwisseling tussen diverse partijen georganiseerd kan worden, wordt gewaardeerd! 

Denk mee en meld je vandaag nog aan voor de Dag van de Bouwkostendeskundige op 2 november!

Uiteraard is er deze dag nog veel meer te beleven! Check het programma voor nog meer informatie over deze bijzondere editie van de Dag van de Bouwkostendeskundige!  

>> Meer informatie

>> Direct aanmelden

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten