Aftreden en aantreden NVBK bestuursleden

Aftreden en aantreden NVBK bestuursleden

26 april 2024 door NVBK Secretariaat

Tijdens de ALV van 25 april 2024 namen we afscheid van bestuurslid Frank Michielen, die in 2015 begon als voorzitter van de NVBK. Na 9 jaar treedt hij,conform de statuten, af als bestuurslid. Ook benoemden we tijdens de ALV drie nieuwe bestuurleden: John Koks, Nicole van Kuijk en Monne van Egmond.

Eerder traden al af Timm Hartmann, Cor Hanenburg en Gerard van Dijk. Met het vertrek van Frank Michielen op 25 april (blijft lid van de NVBK) en de komst van John Koks, Nicole van Kuijk en Monne van Egmond in het bestuur, is het bestuur - samen met voorzitter Huub Kamphuis en zittend bestuurslid Arend Koers - compleet.

Op de foto: NVBK-bestuurslid Arend Koers (rechts) overhandigt namens het bestuur een bos bloemen en een fles wijn aan Frank Michielen als dank voor zijn inzet voor de vereniging.

Aftreden Frank Michielen alv 25 april

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten