Even voorstellen: Gerjanne Bergman

Even voorstellen: Gerjanne Bergman

16 mei 2024 door NVBK Secretariaat

De NVBK heet Gerjanne Bergman van harte welkom als nieuw lid! Zij stelt zich graag even aan je voor.

Gerjanne (26): “Tot de lente van 2023 werkte ik als docent wiskunde in het voortgezet onderwijs, maar daar voelde ik me niet op mijn plek. Na een zoektocht ben ik bij Bouwkundig Adviesbureau Zwolle aan de slag gegaan als bouwkostenadviseur. Dat is nu een jaar geleden, de tijd vliegt. Bij BAZ werken we aan allerlei projecten door het hele land, dus er komt van alles voorbij. Veel kansen om te leren dus, gelukkig doe ik dat graag.” 

Waarom ben je lid geworden van de NVBK?
“Toen ik begon met werken bij BAZ was van de BAZ Academy de leergang Junior Bouwkostenadviseur net gestart en ik kon daarbij aansluiten. Bij het afronden van deze cursus werd ons een lidmaatschap van de NVBK aangeboden. Ik heb op dit moment geen verwachtingen van het lidmaatschap, maar ben wel nieuwsgierig naar wat het kan brengen.”

 Privé
“Ik ben getrouwd en woon met mijn man en zoon in Hasselt (ov). Verder houd ik van zingen, reizen en creatief bezig zijn.”

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten